Son Dakika

Mersin'de Suriyeli Uyruklu M.S. Tavuğa Tecavüz Ettiği İçin Tutuklandı


Mersin'de tavuğa tecavüz eden Suriyeli M.S.  tavuğa istismarda bulunurken kameralar tarafından kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntü adeta kan dondurdu. Tavuğa tecavüz eden Suriyeli M.S.  o sırada kameralar tarafından kaydedildi.

Paylaşılan görüntülerin altına, sokak hayvanlarından ziyade bunları uyutmak lazım bu nedir ya, "artık tavuğumuzu da mı sokağa salamayacağız?, Yok artık!, Ne günlere kaldık" gibi yorumlar yapıldı. 

Avukat Cemil Çiçek, X hesabından yaptığı paylaşımla olaya tepki gösterdi:"Tavuğa tecavüz eden Suriyeli M.S. isimli şahıs "hayvana kötü muamele ve cinsel istismar" suçundan tutuklandı. Davanın takipçisiyim. Sınırdışı deyince kızıyorsunuz. Cinsel yokluk ve cehalet içinde yüzen bu yığınların ülkemize entegre olma ihtimali var mı? Bence yok. Bunlar ayrıca bizim çocuklarımızın ve bizlerin geleceği için de büyük bir tehdit oluşturuyor. Kısacası ülkemde ne idüğü belirsiz sığınmacı istemiyorum! O kadar insanlıktan çıkmışlar ki tavuğa tecavüz edecek kadar gözleri dönmüş! Yeter ya! Çocuklarımız güvende değil!"


Son güncelleme tarihi: 29.05.2024 11:37



Hiç yorum yok

Yorum yazarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uymayı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Devletajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.