Son Dakika

İL MÜDÜRÜNDEN "O ŞUBE MÜDÜRÜYLE GÖRÜŞMEYİN" TALİMATI


Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, halen görevde olan şube müdürünün adını resmi web sitesinden sildirmiş ve milli eğitim personeline, resmi web sitesinden adı silinen Şube Müdürü ile görüşmeyin talimatı vermiştir. Görüşmeye devam eden, insanlık gereği hal hatır soran milli eğitim çalışanlarını odasına çağırıp "Dışarıda sizi birlikte gördüm. Onunla görüşmeyin" şeklinde devlet adabına yakışmayan, düşmanca bir tutum sergilemiştir.

BİLGİ VE BELGE PAYLAŞMAYA HAZIRIZ

Şahitlerle sabit olan bu hamasi tutum, bir ilin eğitimini emanet ettiğimiz kişilerin liyakatsizliğini gün yüzüne çıkarmıştır.Bir amirin, personelini dışlayıcı, ötekileştirici tutum sergilemesini şaşkınlıkla karşılıyoruz. 

Eziyet suçu (TCK m. 96): Mobbing, sistematik olarak uygulanan ve mağdurun ruh sağlığını bozacak nitelikteyse, eziyet suçunu oluşturur. Eziyet suçunun cezası iki yıldan beş yıla kadar hapis cezasıdır.

EĞİTİM OLAN İŞİNİZİ BIRAKIP MOBBİNGİ KENDİNİZE MESLEK Mİ EDİNDİNİZ?

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürünü Rıza Aydın'ı mahiyetinde görev yapan personeline mobbing uyguladığı, ötekileştirdiği, dışladığı için protesto ediyor, liyakatsizliğin paçalardan aktığı bu duruma seyirci kalan Milli Eğitim Bakanlığı yöneticilerini ayakta alkışlıyoruz!

Liyakat-Sen Genel Merkezi




son güncelleme:4.05.2024 08:28

3 yorum:

  1. Bazı il müdürlerinin alışkanlığıdır mobbing. Bazı ilçe müdürleri de okul müdürlerine bu şekilde mobbing yapmışlardır. Daha sonrada il müdürü olarak görev verdiler. Biri ilçe müdürü diğeri şube müdürüydü. Türkiye yüzyılı başladı...

    YanıtlaSil
  2. Bu davranış bize bir zamanlar bizim ilçenin ilçe müdürü ile şube müdürünü hatırlattı. Şimdi ikiside doğuda bir yerlerde il müdürü. Demekki bunlar aynı kanaldan besleniyorlar...

    YanıtlaSil
  3. Liyakatin olmadığı yerde herkes kral herkes padişah Kırıkkale malesef başka haberlerde duymuştum bildiğiniz krallık sistemi oluşmuş kimsede bişey demiyo işte o enteresan

    YanıtlaSil

Yorum yazarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uymayı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Devletajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.