Son Dakika

KILIÇDAROĞLU'NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE BİR MAAŞ İKRAMİYE SÖZÜ

 Son güncelleme tarihi:27.04.2023 15:38


 Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU, Sözcü TV canlı yayınında öğretmenleri sevindirecek bir müjde verdi. Kemal KILIÇDAROĞLU 24 Kasım Öğretmenler Gününde tüm öğretmenlere bir maaş ikramiye verecekleri vaadinde bulundu. 

24 Kasım'da öğretmenlere bir maaş ikramiye verileceği haberi sosyal medyada geniş yer buldu. "bu ülkede... 100 yıldır yapılamayani mi yapacaklar..." şeklinde yorumlar yapıldı.

Bazı öğretmen sayfalarının Kemal KILIÇDAROĞLU'nun öğretmenler gününde tüm öğretmenlere 1 maaş ikramiye vaadini paylaşmaması tepkilere neden oldu. İşte bir tepki mesajı:

@ogretmenlersyfs :"Öğretmenler gününde 1 maaş ikramiye vaadini çoğu öğretmen sayfası paylaşmadı. Bunlar da Öğretmenlerden yana olmayan çıkarcı yandaşlar. Takip etmeyin arkadaşlar bunları. Lafa geldi mi bizi beğenmez bizi taklit ederler. Yazıklar olsun sizin gibi Öğretmenlere!!!"

Hiç yorum yok

Yorum yazarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uymayı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Devletajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.