Son Dakika

LİYAKAT-SEN EĞİTİM BÜLTENİ YAYINLANDI

 


Namazın, orucun, zekâtın, kazası olur ama adaletin kazası olmaz…

Milli ve manevi değerlerin her alanda dejenere edildiği, seçkinlerin güçlü olduğu, güçlülerin haklı olduğu,

Kamu yönetiminde; objektif kriterlerden uzak, tercih edilenin, tercih edilmeyene göre hangi üstün özelliklere haiz olduğu bilinmeyen İnisiyatifleri,

Mülakat komisyonlarının ömrü hayatında mülakata girmeyenler tarafından teşekkül ettirilmesini, ehil ve liyakat sahiplerinin mülakat düzeneklerinde saf dışı bırakılmasını,

Reddediyor, kabul etmiyoruz.

Liyakat Sen olarak; Devleti kurumlar, kurumları çalışanlar yüceltir düsturu içerisinde apolitik duruşumuzu koruyacağız, Hakkın ve hukukun savunucusu olmaya devam edeceğiz.

Ayağımıza prangaları da vursalar, sesimizi de kısmaya çalışsalar “küçük” ama etkili bir sendika olarak çalışma hayatına katkı sunmaya devam edeceğiz.

AR-GE ekibimiz tarafından hazırlanan ve üç aylık dönemler halinde yayınlayacağımız e-dergi hizmetini siz değerli kamu çalışanlarının hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak indirebilirsiniz.

İNDİR

Emir KAZAK

Liyakat-Sen Genel Başkanı 

 


Son güncelleme Tarihi:28.03.2023 13:38

Hiç yorum yok

Yorum yazarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uymayı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Devletajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.