Son Dakika

İYİ PARTİ MASAYA DÖNDÜ. ADAY: "KILIÇDAROĞLU"

 

İYİ Parti Masaya döndü. İYİ Partinin önerisiyle Ekrem İMAMOĞLU ve Mansur YAVAŞ'ın icracı Cumhurbaşkanı yardımcısı olma formulü masanın diğer partilerince kabul gördü.

6 Mart 2023 Tarihinde, Saadet Partisi Genel Merkezinde Altılı Masa'nın oluşturduğu Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylığının açıklanmasının ardından CHP Genel Merkezinde konuşma yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasında öne çıkanlar şöyle:

"Bugün bir adaydan öte bir değişimin temsilcisi olarak karşınızdayım. Uzun zamana yayılan bir emeğin, özveriyle ilmek ilmek örülmüş bir ortak aklın sözcüsü olarak sizlerleyim. Ben ve ittifakımız bu ülkeyi akılla, erdemle ve liyakatle yönetmeye adayız.

Ben sadece bir Cumhurbaşkanı adayı değilim; Bereket, huzur ve adalet hasretinin adayıyım. Gülümseyen yüzleri tekrar görmek için adayım. Bir seçimi kazanmaktan fazlasına adayım. Gönülleri kazanmaya, kaygıları gidermeye, korkuları aşmaya, küslükleri barıştırmaya, sofralara bereketi getirmek için adayım...

Ama sadece ben değil, her vatandaşım, oy vermeye gidecek olan herkes, bu ülkeyi olması gerektiği ve hak ettiği yaşam için değiştirmeye adaydır.

"BİZE KADER DEDİKLERİ BU NİZAMI, DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Torbacılara öldürttükleri Sinan Ateş’in eşi Ayşe Hanım aday.

Aday sadece ben değilim. 84 milyon aday!

Başlıyoruz sevgili halkım, başlıyoruz…"

 


Son güncelleme Tarihi:28.03.2023 13:38

Hiç yorum yok

Yorum yazarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uymayı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Devletajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.