Son Dakika

LİYAKAT-SEN´DEN BASIN AÇIKLAMASI: "AYRIMCI ANLAYIŞI REDDEDİYORUZ."


Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Mahmut ÖZER, dört sendika başkanıyla görüşme yaptığı bilgisi Milli Eğitim Bakanlığının sosyal medya hesaplarından paylaşılmıştır. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla görüş alışverişi yapılmasını olumlu bulsak da görüş ve önerilerini iletmek isteyen diğer sendika temsilcilerinin toplantıya davet edilmemesini ayrımcılık olarak görüyor ve reddediyoruz.

Kamu Sendikalarına %2 barajı uygulayan antidemokratik Kanun ile bağımsız ve üye sayıları az sendikaları yok sayan, sendikal örgütlenmeyi ortadan kaldırarak; bir bana bir sana anlayışı ile çalışma hayatına istedikleri gibi yön verme çabası bu toplantıyla zirve yapmıştır. Özellikle deprem felaketini yaşadığımız zor günlerde bütün STK’ların görüş ve önerileri dikkate alınmalıdır.

"@liyakat_sen:  @tcmeb ve  @prof_mahmutozer Sadece 4 sendikayla değil söyleyecek sözü olan tüm sendika başkanlarıyla görüşülmeliydi. Liyakat-Sen olarak gerek okulların deprem güvenliği gerek eğitim öğretimin devamı konularında söyleyecek sözümüz var. STK'lar arasında ayrım yapan anlayışı reddediyoruz. @tcbestepe"

 


Son güncelleme Tarihi:28.03.2023 13:38

 

Hiç yorum yok

Yorum yazarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uymayı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Devletajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.