Son Dakika

PROF KABOĞLUN'DAN ÖĞRETMENLERE İYİ HABER


 

 Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili, Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, Öğetmenlik Meslek Kanunun yürürlüğün durdurulması ve iptali talebinde AYM’ye ek dilekçe verdiklerini söyleyerek “İptalini talep ettiğimiz maddelerden ayrı olarak özellikle yürürlüğün durdurulması kararının verilmesinin ne kadar meşru, haklı, gerekli bir istek olduğunu ve bunun ne denli ivedi bir karar süreci olması gerektiğini beyan eden bir ek başvuru ile AYM’nin bu süreci hızlandırmasının aciliyetini beyan ettik. AYM hiç olmadığı hızla esastan görüşmeye başladı. Bu olumlu ve çok anlamlı bir karar” ifadelerini kullandı.

 Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Öğretmen sendikaları temsilcileri ile beyin fırtınası, Anayasa Mahkemesi'nin Öğretmenlik Meslek Yasası üzerinde 19 Kasım öncesi karar vermesinin eğitim barışı için ne denli ivedi olduğu konusunda ortak iradeyi pekiştirdi."
Son güncelleme Tarihi:28.03.2023 13:38

Hiç yorum yok

Yorum yazarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uymayı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Devletajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.