Son Dakika

SENDİKA TEMSİLCİSİ OLMAK İSTER MİSİNİZ?

 

Liyakat-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulundan kamu çalışanlarına çağrı:

"Liyakatli Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası olarak, Anayasa Mahkemesinin Antidemokratik yüzde 2 barajını iptal etmesiyle ülke genelinde teşkilatlanma hızımızı artırdık. Sendikamızı layıkıyla temsil edebilecek Türkiye geneli Üniversite, İl ve İlçe Temsilcilikleri görevlendirilecektir. Mobbingle mücadele, üyelerimizin hak ve menfaatlerinin korunması konusunda sendika yönetiminde görev almak isteyen eğitim ve bilim çalışanlarını sendikamıza davet ediyoruz.

Liyakatli Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası (Liyakat-Sen) 2018 Yılında Emir KAZAK liderliğinde kurulmuştur. 2023 Yılında yapılan Genel Kurul Seçimlerinde alanında yetkin eğitim emekçilerinin Genel Merkez Yönetimine katılımıyla sendikamız güç kazanmıştır. Liyakat-Sen, Eğitim ve Bilim İş kolunda üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak amacıyla görev yapmaktadır.

Liyakat-Sen, eğitim gündemini takip ederek gerek talepleriyle gerek kazandığı davalarıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Son dört yılda açtığımız kırk dokuz idari davadan kırk altısı üyelerimiz lehine sonuçlanmıştır. Devam eden davalarımız bulunmaktadır. Şube Müdürlerimizle ilgili bugüne kadar üç dava açılmış ve üçü de kazanılmıştır. Liyakat-Sen, ‘sınavsız 76. Madde’ atamalarına karşı dava açıp kazanan tek sendikadır. Yine Şube Müdürlerimizle ilgili; birisi rotasyon mağduru, diğeri de sürgün edilen bir şube müdürümüze yönelik yapılan İdari hukuksuzluğu dava konusu ederek her birini kazanmış bulunmaktayız. Sendikamız, siyasal sendikacılığın karşısında bağımsız olarak faaliyet göstererek parlayan bir yıldız konumuna yükselmiştir.


Liyakat-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu"

Son güncelleme tarihi:11.03.2024 15:53

Hiç yorum yok

Yorum yazarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uymayı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Devletajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.