Son Dakika

LİYAKAT-SEN'DEN CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILDIRIM KAYA'YA ZİYARET


 Son günlerin etkili sendikası Liyakat-Sen, yeni dönemde Milli Eğitim Bakanı olması beklenen CHP Ankara Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım KAYA'yı ziyaret etti. 

Sendikadan yapılan açıklama şu şekilde;

"Liyakatli Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası (Liyakat-Sen) Genel Merkez Yönetim Kurulu  Genel Başkan Yardımcısı Eylül GÜNEŞ, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Genel aşkan Yardımcısı Sayın Yıldırım KAYA ile görüşerek; deprem bölgesindeki eğitim çalışanlarının mağduriyetleri, engelli eğitim çalışanlarının sorunları ve engelli öğretmen atamalarının yapılması başta olmak üzere Kamu Şeflerine 3600 ek gösterge verilmesi, MEB Şube Müdürlerine uzman ve başöğretmenlik hakkının verilmesi gibi kamu çalışanlarının pek çok sonunu içeren raporumuzu kendilerine sunduk.

CHP Genel aşkan Yardımcısı Sayın Yıldırım KAYA'ya Liyakat-Sen Genel Genel Başkan Yardımcısı Eylül GÜNEŞ'i nazik kabullerinden ötürü teşekkür ederiz.
 

Liyakat-Sen Genel Merkezi"

 

Haberin Son Güncellenme Tarihi: 20.04.2023 09:29

Hiç yorum yok

Yorum yazarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uymayı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Devletajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.