Son Dakika

ANA YOLLAR HALA AÇILMADI, YARDIMLAR ULAŞTIRILAMIYOR


 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan iki büyük depremin ardından şehirler arası karayolları da hasar gördü. Pek çok kente yardım ekipleri ve yardım malzemeleri ulaştırılamıyor. 

Adana-antep yolunda büyük göçük ve asfalt kırıkları var. Afşin ve Elbistan İlçelerine Kayseri yönünden ulaşım sağlanamıyor. Elbistan, Afşin,Göksun'u Maraş, Antep,Osmaniye ve Adana istikametine bağlayan ana arterlerde sorunlar mevcut.

Depremin ardından bir gün geçmesine rağmen ana arterlerde bir iyileştirme yapılmaması eleştirilere neden oldu. Pek çok ilçede halen hiç müdehale edilmemiş göçükler var. Vatandaşlarımız yardım eli bekliyor. Yardım gelmediği gibi başka illerdeki yakınlarının yanına gitmek isteyen vatandaşlar da kentleri terk edemiyor.

İnsanlarımıza kurtarma yardımı ve temel gıda yardımlarının ulaştılması için Karayollarının bir an önce hasar görmüş ana yolları ulaşıma açması bekleniyor.


Son güncelleme Tarihi:28.03.2023 13:38

Hiç yorum yok

Yorum yazarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uymayı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Devletajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.