Son Dakika

KAMU ÇALIŞANLARI ´AL TAKKE, VER KÜLAH´ SENDİKACILIĞININ TÜM ETKİLERİNİ İLİKLERİNE KADAR YAŞAYARAK GÖRMÜŞTÜR

 


Memur ve Memur emeklilerine layık görülen %25'lik zam kamu çalışanlarına yapılmış bir hakarettir. En düşük memur emeklisi maaşı asgari ücretin 600 TL altına düşmüştür.

Yetkili sendika ve yancısı işte bu yüzden bağımsız sendikaların önüne baraj getirmiştir. Kamu çalışanları "Al Takke Ver Külah" sendikacılığının tüm etkilerini iliklerine kadar yaşayarak görmüştür.

Bütçeden kamu çalışanları için ayrılan ödenek; 3600 ek gösterge, Uzman ve başöğretmen, EYT, Sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi gibi yapılan bir takım düzenlemelerde pay edilmiştir.

Bu vebal; tek amacı sendikacılık yapmak olan, biz ve bizim gibi sendikaların sesini kesmek için %2'lik barajı getiren yetkili sendika ve yancı ortağı ile onlara destek veren kamu çalışanlarının üzerindedir.

Bu vebal; Sayın Cumhurbaşkanının yetkili sendika başkanın gözlerinin içine bakarak açıkladığı zam oranına alkışla destek veren Ali Yalçın'ın üzerinedir.

Liyakat-Sen Genel Merkezi

 


Son güncelleme Tarihi:28.03.2023 13:38

Hiç yorum yok

Yorum yazarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uymayı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Devletajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.