Son Dakika

SENDİKALARIN OLUŞTURDUĞU 12 MASA ÇATIRDIYOR


14 Ekim'de ortak eylem kararı alan 12 sendikadan biri olan Eğitimin Gücü Sendikasının Genel Başkanı Oğuz ÖZAT, sosyal medya hesabından eylem kararı tekliflerinin diğer sendikalar tarafından kabul görmemesini eleştirdi. Paylaşımın ekinde bir okulun öğretmenler odasında öğretmenlere hitap ederken görülen ÖZAT, 12'li masayı samimiyetsizlikle itham etti. Söz konusu toplantıya katılmayan sendika başkanlarını da etiketleyerek şu paylaşımı yaptı;

Sendikaların bir araya geldiği toplantıda ne mi oldu? Boykot ve eylem kararımızın uygulanması davetimiz kabul görmedi. hedef100bindilekce diyoruz. Cimer etkinliğine davet ediyoruz.
 
Söz konusu paylaşımda atıfta bulunulan Liyakat-Sen Genel Başkanı Emir KAZAK, Oğuz ÖZAT'a cevaben; 12'li masaya katılmama nedenlerini anlatarak ortak çalışma teklif etti.
 
İşte Liyakat-Sen Genel Başkanı Emir KAZAK'ın o paylaşımları; 
 
" @oguzozat bahse konu toplantıya davet gelmesine rağmen katılmama nedenimiz Daha önce ortak çalışma teklifini getirmiş olmamıza rağmen organizatör sendikalarca kayıtsız kalınması Öğretmenlerin sosyal medya tepkilerinden o sendikaların nemalanma düşüncesini görmüş olmamızdır."
 
"Çalışma hayatına katkı sunulacağı düşünülen ortak çalışmaların,etkisi ve katkısı masada ölçülerek ortak eyleme dönüştürülür Aksi takdirde önerilen teklif sosyal medya paylaşımından öteye gitmez @oguzozat çalışma hayatına katkı sunacak projeleri masada görüşüp eyleme dönüştürelim."

Haberin Son Güncellenme Tarihi: 17.11.2022 14:34

 

Hiç yorum yok

Yorum yazarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uymayı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Devletajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.