Son Dakika

İLKSAN'DAN YOKSULLUK SINIRINDAKİ ÖĞRETMENLERE 1 MİLYON LİRALIK OTOMOBİL KAMPANYASI!

 

Haberin Son Güncellenme Tarihi: 17.11.2022 14:34

 Liyakatli Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası Ağrı İl Temsilcisi Serdar GÜNDÜZ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla  "Yoksulluk sınırında gelir elde eden, kirasını bile ödemekte zorlanan öğretmenlere sadece 80 bin TL kredi verileceği vaadiyle indirimli araç satışı kampanyasında Öğretmen kalan 920 bin TL'yi nasıl bulsun?" sözleriyle İLKSAN'ı eleştirdi.

İşte o paylaşım;

@serdargunduz81

İLKSAN'IN MİLYONLUK ARAÇ KAMPANYASINDAKİ ARAÇLARI 80 BİN TL KREDİ İLE HANGİ ÖĞRETMEN ALABİLİR? ÖĞRETMEN MAAŞI YOKSULLUK SINIRINDA. PARA BİRİKTİRMEK ŞÖYLE DURSUN ÖĞRETMENLER KİRASINI BİLE ÖDEMEYE ZORLANIYOR. 1 MİLYON TL DEĞERİNDEKİ OTOMOBİL İÇİN İLKSAN TARAFINDAN 80 BİN TL KREDİ VERİLİYOR.  ÖĞRETMEN KALAN 920 BİN TL'Yİ NEREDEN BULSUN?

İLKSAN'ın duyurusu şu şekilde;

26.10.2022 tarihinde saat 10:00’da OPEL marka araçlar ile 63. Araç Kampanyamız başlayacaktır. Kampanya 02.11.2022 tarihinde saat 17:00’da sona erecektir. Araç bedelinin tamamını nakit olarak ödemede zorlanan üyelerimiz, İkraz (Borç Verme) kullanım şartlarına göre, araç bedelinin 80.000,00 (Seksenbin) TL’ye kadar olan kısmını İLKSAN’dan genel ikraz olarak kullanabilecektir.

Genel ikraz borcu devam eden üyelerimizin ikraz başvurusu yapması halinde ise, (ikraz taksitlerinin en az yarısının ödenmesi şartı ile) devam eden borç bakiyesi erken ödeme indirimi yapılarak talep edilen genel ikrazdan mahsup edilir. Damga Vergisi ve sigorta kesintileri de yapıldıktan sonra kalan tutar üyemizin (muvafakatname olması halinde De-Ha AŞ’ nin) hesabına aktarılır. İkraz kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.ilksan.gov.tr’den veya 444 1943 numaralı çağrı merkezi ile görüşülerek ulaşılabilir.

Siz Değerli Üyelerimize Saygıyla Sunarız.

 

İLKSAN 63. ARAÇ KAMPANYASI BAŞVURU KOŞULLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Kampanya Araçları

2022 Model Opel Marka Araçlara Ait Renk / Adet Tablosu



 

Hiç yorum yok

Yorum yazarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uymayı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Devletajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.