Son Dakika

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANISINA!

 


 15 Temmuz, Devletin kılcal damarlarına kadar sinsice yerleşmiş, yasama, yurutme, yargı ve diğer erkleri tahakku altına almış;emperyalist devletlerin ülkemiz uzerindeki emellerini gerçekleştirebilmek için uzun yıllardır mühendisliğini yapmış olduğu cemaat görünümlü bir terör örgütünün deşifre olduğu günün adıdır.  

15 Temmuz ihanet kalkışması, tüm milli unsurların karşı duruşu ve devletimizin yanında saf tutmasıyla büyük Türk milletinin feraseti sayesinde bertaraf edilmiştir.

 Ülke olarak 15 Temmuz da  kamusal alanların, cemaat yada bir grup mensublarinca dizayn edilmiş olmasının sonuçlarını acı bir şekilde hep birlikte tecrübe etmiş bulunmaktayız.

 Şüphesiz ki asıl olan devlete hizmette ölçü sadakat,   ehliyet ve liyakat kriterleri olmalıdır. Devlet yönetiminin ve hiyerarşik tüm kademelerinin organizasyonunda insan kaynakları yönetiminde siyasi görüş, mezheb, sendikal mensubiyet belirleyici olamaz olmamalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nünde; başta devletimizin kurucusu büyük önder Atatürk ve silah arkadaşları  olmak üzere  15 Temmuz 2016 gecesinde   şehit olan asker, polis ve vatandaşlarımızla vatan uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor ve şükranlarımı sunuyorum


Emir KAZAK

Liyakat Sen Genel Başkanı

Hiç yorum yok

Yorum yazarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uymayı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Devletajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.