Son Dakika

SESSİZ İSTİLA FİLMİNİN YÖNETMENİ HANDE KARACASU SERBEST BIRAKILDI

 


"SESİZ İSTİLA" KISA FİLMİNİ YAYINLADIĞI İÇİN 03.05.2022 TARİHİNDE  GÖZALTINA ALINMIŞTI

Çalışmalar kapsamında, Youtube'de "Sessiz İstila" başlıklı kısa filmin yayınlandığı belirlenerek video içeriğinde sığınmacılar ve düzensiz göçmenlerle ilgili bilgileri manipüle edip gerçekleri çarpıtarak yayınladığı tespit edilen Hande Karacasu'nun Sakarya'da yakalandığı bildirilmişti.

ÜMİT ÖZDAĞ: KISA FİLMİ BEN SİPARİŞ ETTİM

Karacasu'nun gözaltına alınmasının ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ şu açıklamayı yaptı: "Sessiz İstila belgeselini yapan Hande Karacasu polis tarafından gözaltına alınarak Sakarya il Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüş. Türkiye'ye yönelik tehditleri anlatanlar gözaltına alınırken, ülkemize komplo kuranlar ödüllendiriliyor. Hande Karacasu yalnız başına değildir. Sessiz İstila adlı kısa belgesel kendisine benim tarafımdan sipariş olarak verilmiştir. Yapım masraflarını ben karşıladım. Senaryoyu ben onayladım. Hande Karacasu, kontrolsüz göçün sonuçlarını gösterdi. Suriyeliler "halk" değil. Misafir.Kin/düşmanlık yok."

YÖNETMEN HANDE KARACASU 04.05.2022 TARİHİNDE SERBEST BIRAKILDI

Zafer Partisi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre Karacasu'nun serbest bırakıldığı öğrenildi. Karacasu'nun avukatı, çıkışta basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Daha sonra teşkilat mensuplarının alkışları ile Karacasu evine uğurlandı.

SESSİZ İSTİLA ADLI KISA FİLM İKİ GÜNDE 'SADECE YOUTUBE'DEKİ HANDE KARACASU KANALI' ÜZERİNDEN 2,292,931 KEZ İZLENDİ. DİĞER KANAL VE PLATFORMLARDAKİ İZLEMELER DE DAHİL EDİLDİĞİNDE TOPLAM İZLENME SAYISININ 5 MİLYONU GEÇTİĞİ TAHMİN EDİLİYOR.

Hiç yorum yok

Yorum yazarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uymayı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Devletajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.