Son Dakika

LİSE MÜDÜRÜNÜN MESAİ SAATLERİNDE OKUL MESCİDİNDE UYUDUĞU İDDİA EDİLDİ

 


Antalya'nın Kepez İlçesindeki Metin Çiviler Anadolu Lisesi’nin müdürü R. Erdoğdu’nun, mesai saatleri içinde okulun mescidinde uyurken fotoğrafı çekildi. Erdoğdu’nun mesai saatleri içinde uyuduğunun ortaya çıkması veli ve öğretmenlerin tepkisini çekti. Erdoğdu’nun uyurken fotoğrafını çekenler hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi.

Eğitim Sen Antalya Şubesi Başkanı Nurettin Sönmez, bu olayla ilgili şunları söyledi: "Basına yansıyan haberlerden gördüğümüz kadarı ile okul müdürü mesai saatleri içinde görevini yapma maktadır" dedi.

"OKUL MÜDÜRÜNÜN GÖREVDEN ALINMASI GEREKİRKEN SORUNU TESPİT EDENLERE SORUŞTURMA AÇILMASI ANLAŞILIR BİR DURUM DEĞİL”

Ramazan Erdoğdu’nun eğitim-öğretim sorunları ile uğraşması gereken saatlerde uyuduğunu belirten Sönmez, "Liyakat konusunda yetersiz olduğu her geçen gün daha da belirginleşen okul müdürü görevden alınması gerekirken sorunu tespit edenlere soruşturma açılması anlaşılır bir durum değildir. Burada büyük sıkıntı olduğu açıktır. Eğitim-öğretimin sağlıklı yürütülmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ve Antalya Valiliği’ni göreve davet ediyoruz" şeklinde açıklama yaptı.


Hiç yorum yok

Yorum yazarak Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uymayı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Devletajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.